Skip to content
Nu öppnar vi e-handeln och fyller på med nya artiklar varje dag, håll utkik!
Nu öppnar vi e-handeln och fyller på med nya artiklar varje dag, håll utkik!

Tjänster

Våra tjänster

Hembesök med trädgårdsrådgivning

Har du kört fast i ditt trädgårdsprojekt?
Har du utmaningar med att få ihop en trädgård som passar omgivningen?
Eller vill du bara spåna idéer?

Låt oss hjälpa dig att hitta rätt växter och strategier för din trädgård. Under en timmas rådgivning med en av våra erfarna trädgårdsmästare får du möjlighet att ställa frågor och spåna idéer för att hitta rätt förutsättningar för ditt projekt. Förbered dig gärna genom att skriva ut en tomtkarta som du kan ta anteckningar på!

Pris: 1200:- per timma. Restid: 375:- per påbörjad halvtimma

Beskärning

Vår beskärningssäsong 2024 är mellan september och fram till mitten av november

Spara tid och kraft, låt oss ta hand om dina fruktträd. Med kompetens och erfarenhet beskär vi era träd för en god skördesäsong. Du kan lugnt luta dig tillbaka medan våra kunniga trädgårdsmästare ser över dina träd för en god tillväxt, form och förgrening. Vi kontrollerar även trädets status och ev. sjukdomar. Varje träd är unikt!

När förfrågan är gjord får ni ett autosvar, därefter kontaktar vi er för tidsbokning. Vi förbehåller oss att boka tider då det är svårt att tillgodose specifika önskemål om tid och dag. Det är inte nödvändigt att ni är på plats när vi kommer men det är fördelaktigt för en statusuppdatering och ev. beskärningsönskemål. Vid ihållande regn bokar vi om tiden.

Beskärning: Pris: 415:-/timme och person vid nyttjande av RUT-avdrag. Minimumdebitering 2 timmar. Observera att vi är 2-3 personer som kommer beroende på träd.

Restid: 375:- per påbörjad halvtimma.
Denna tjänst är inte RUT-berättigad

Bortforsling av ris: Tippavgift: 499:-, Restid 375:-/ påbörjad halvtimma. Hopsamling och lastning av ris tillkommer: 415:- vid nyttjande av RUT-avdrag.

Övrig beskärning: Med tiden behöver buskar föryngras för att behålla sin vitalitet och form. Vi erbjuder även beskärning, formklippning samt föryngring av era häckar och buskar. Häckar klipper vi med en maxhöjd av 2,5-3 meter.