Hoppa över till innehåll

Lediga jobb

Lediga tjänster:

Trädgårdsmästare
Åkersberga Växtförsäljning behöver inför säsong 2022 stärka upp trädgårdsteamet med ett antal kunniga trädgårdsmästare.Vi söker nu trädgårdsmästare som vill dela med sig av sin kunskap och kombinera detta med ett förträffligt kundbemötande.
Läs mer om tjänsten här

Butik & Säsongsavdelning
Åkersberga Växtförsäljning behöver inför säsong 2022 stärka upp vårt Butiks- & Säsongsteam. Vi söker nu en som vill dela med sig av sin kunskap och kombinera detta med ett förträffligt kundbemötande. Vi söker dig med kunskap och intresse av ettåriga växter, medelhavsväxter samt krukväxter.

Läs mer om tjänsten här


Växtintresserad lagerarbetare
Åkersberga Växtförsäljning behöver inför säsong 2022 stärka upp vårt lagerteam. Det är en roll med varierande arbetsuppgifter, så som: Mottagning av gods och växter, uppackning, kassatjänst, sophantering, leveranser, kundkontakt/kundservice, utlämning av varor, med flera arbetsuppgifter.
Läs mer om tjänsten här


--------

Vi söker alltid personal inför varje säsong. Håll utkik på den här sidan!

Om vi just nu inte har några lediga tjänster som passar din profil är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan i formuläret nedan.

Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar med organisationens behov och möjligheter, och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag.

Var vänlig och notera att vi tyvärr inte har möjlighet att lämna individuell återkoppling på din spontanansökan.