Skip to content
Handla trädgårdsväxter för hemleverans i Stockholm
Handla trädgårdsväxter för hemleverans i Stockholm

Julmarknad 2023 - inställd

Julmarknad på Åkersberga Växtförsäljning

Julmarknaden har varit ett stående inslag sedan 2006. Med åren har marknaden vuxit och nu kan vi stolt säga att vi har Stockholms största julmarknad. Här blandas genuint, traditionellt hantverk med nya hantverksformer. Allt från smide och fårskinn till keramik och knivslöjd. Med bara en vecka kvar till jul hittar du också ett stort utbud av mathantverk från lokala producenter samt tillverkning av polkagrisar. Utöver våra utställare hittar du bland annat julpyssel, ponnyridning, sångstund för barnen, Österåkers lucia och en julstämning utan dess like. Dagarna avslutas traditionsenligt med ett luciatåg!

Julmarknad 2023 inställd

En julmarknad blir som bäst när den är fylld med glada människor, julstämning, utställare från hela Sverige, godistillverkning, mat och massvis av stämningsfulla evenemang. För att uppnå detta krävs en lång rad förberedelser som tar vid redan samma dag som föregående års julmarknad avslutas.

På grund av årets omständigheter har vi valt att inte ha någon julmarknad i år.

Istället ser vi till att göra hela december månad på Åkersberga Växtförsäljning till något alldeles extra. Julmarknaden kommer att bli av igen, men vi väntar
hellre ett litet tag till så att vi kan få precis den marknaden som vi vill ha – stämningsfull, överväldigande och överraskande. 🎄!

Section
Drop element here
Section
Drop element here