Skip to content
Handla växter och jord för hemleverans i Stockholm eller upphämtning i butik!
Handla växter och jord för hemleverans i Stockholm eller upphämtning i butik!

Fraktvillkor

Leverans med lastbil, leveranstid 1-10 arbetsdagar:

Vi har tyvärr inte möjlighet att tillgodose önskemål av leveransdag och leveranstid. Du får löpande uppdateringar via mail kring din leverans. Du får ett mail den dag leveransen skickas från oss och ett mail när den är levererad. 
För leverans med lastbil gäller transport på körbar väg fram till tomtgräns, endast en avlastningsplats ingår. Vi har inte möjlighet att bära in varorna.

Kunden ansvarar för att vägen är framkomlig och hållbar för en lastbil med fordonslängd på 10 meter, bredd på 2,5 meter, höjd på 4 meter och vikt på 27 ton. Chauffören gör en bedömning om framkomligheten är tillräcklig för bilen - är den inte det debiteras kunden med hela fraktkostnaden och får ombesörja leverans själv eller hämta varorna i vår Click & Collect. Varorna packas ofta på pall, pall och övrigt emballage lämnas kvar med leveransen.

 

Lökfrakt (Postnord)

Leverans inom hela Sverige. Pris 79kr. Leveranstid 1-7 arbetsdagar

Beställningen ligger hos ombud i 7 dagar från det att du fått avisering från Postnord. Vid eventuell retur från ombud debiteras kund för ny frakt.

Vid förbeställning av lök: Alla förbeställda lökar och knölar skickas under vecka 35-39 med Postnord. Lagersaldona är bekräftade men tillgången kan, under vissa år, påverkas av ogynnsamma väderförhållanden