Butiken

Välkommen in i vår åretrunt-öppna butik

Redan i vår entré blir du överöst med inspiration i säsongens tecken, för att sedan ledas in i den till synes oändliga krukväxtavdelningen. Här samsas klassiska inomhusväxter med spännande rariteter! Bortom den gröna djungeln döljer sig inredningsavdelningen, full med vackra saker efter säsong och trend.

 
Sommarblommor

Välkommen in i vårat sommarväxthus. Vi tar in nya sommarblommor varje dag och är alltid uppdaterade på spännande nyheter. Här hittar du ett brett sortiment med växter av hög kvalitet – till stor del från svenska odlare!

 

 
Krukväxter

Vi uppdaterar vårt utbud av krukväxter dagligen, för att du ska kunna botanisera i ett spännande och mångsidigt sortiment. Om du letar efter det senaste inom växttrender, riktigt udda rariteter eller de mer klassiska inomhusväxterna så har du kommit helt rätt. 

 

 
Inredning

I vår inredningsavdelning finns mängder av trendiga inredningsdetaljer för hela hemmet. Här hittar du ett brett sortiment av kvalitativa produkter, allt i från amplar, piedestaler, krukor och lampor till ljuslyktor, gardiner, och handgjort porslin.

 

Hos oss blir trädgård en åretrunt-upplevelse! Vårt nya orangeri inrymmer såväl inredningsdetaljer som härligheter efter säsong. Vare sig du kommer i de mörkaste dagarna i januari eller under de grönskande sommarmånaderna finns här något för alla!


Allt för en vacker exteriör

Allt för att pryda din trädgård eller uteplats! Hos oss hittar du trädgårdskonst i alla dess former, samt mer användbara designdetaljer såsom växtstöd, rosportaler och vindskydd.

 
Redskap & Tillbehör

Vi vet vad som krävs för att lyckas i trädgården. Därför har vi samlat allt på ett och samma ställe, så att du kan hitta det du behöver snabbt och enkelt.