Butiken

Välkommen in i vår åretrunt-öppna butik

Redan i vår entré blir du överöst med inspiration i säsongens tecken, för att sedan ledas in i den till synes oändliga krukväxtavdelningen. Här samsas klassiska inomhusväxter med spännande rariteter! Bortom den gröna djungeln döljer sig inredningsavdelningen, full med vackra saker efter säsong och trend.

 
Krukväxter

Vi uppdaterar vårt utbud av krukväxter dagligen, för att du ska kunna botanisera i ett spännande och mångsidigt sortiment. Om du letar efter det senaste inom växttrender, riktigt udda rariteter eller de mer klassiska inomhusväxterna så har du kommit helt rätt. 

 

 
Inredning

I vår inredningsavdelning finns mängder av trendiga inredningsdetaljer för hela hemmet. Här hittar du ett brett sortiment av kvalitativa produkter, allt i från amplar, piedestaler, krukor och lampor till ljuslyktor, gardiner, och handgjort porslin.

 

Hos oss blir trädgård en åretrunt-upplevelse! Vårt nya orangeri inrymmer såväl inredningsdetaljer som härligheter efter säsong. Vare sig du kommer i de mörkaste dagarna i januari eller under de grönskande sommarmånaderna finns här något för alla!


Allt för en vacker exteriör

Allt för att pryda din trädgård eller uteplats! Hos oss hittar du trädgårdskonst i alla dess former, samt mer användbara designdetaljer såsom växtstöd, rosportaler och vindskydd.

 
Redskap & Tillbehör

Vi vet vad som krävs för att lyckas i trädgården. Därför har vi samlat allt på ett och samma ställe, så att du kan hitta det du behöver snabbt och enkelt.